Met meer dan 20 personen een heerlijk 3-gangen diner ontwerpen en bereiden? Op 27 november zijn de collega’s van Watson & Associates in de kookstudio van de Heeren van Driebergen deze uitdaging met elkaar aangegaan. In een aantal sprints hebben we het menu eerst zelf ontworpen, vervolgens een prototype opgeleverd en tenslotte de gerechten bereid. Mooi om op deze manier in de praktijk te ervaren hoe je met teams een super steile leercurve kunt bereiken.

Jeremy Buisman en zijn collega’s van scrumkoken.nl hebben deze avond fantastisch gefaciliteerd. Samenwerking en gezelligheid: een super geslaagd team event!

Meer weten over ons team? Of wil je jouw teams ook laten ontwikkelen? Laat gerust een berichtje achter om persoonlijk met ons in contact te komen.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] WatsonAssociates ontwikkelt 3-gangendiner vanuit de Agile mindset, door gebruik van scrum, lean en kanban. Drie teams ontwikkelen in een designsprint de basis voor de MVP. De designsprint krijgt vorm door middel van één mystery ingrediënt per team.Daarmee gaan de teams een eerste creatieve sessie starten en de backlog vullen met ideeën. Van daaruit gaan de teams de gerechten compleet maken met ingrediënten van de “markt”. […]

Reacties zijn gesloten.