Lean en Lean Six Sigma training

Koppelen van theorie en praktijk

Watson & Associates verzorgt Lean en Lean Six Sigma training op Yellowbelt (beginner), Greenbelt (intermediate) en Blackbelt (expert) niveau. Het doel daarbij is niet alleen trainen, maar ook daadwerkelijk bereiken van aantoonbare verbeteringen voor de organisatie en haar klanten. We koppelen daarom altijd de theorie aan de praktijk. Voor deelnemers betekent dit dat zij gelijk met de opgedane kennis aan de slag kunnen om zo praktijkervaring op te doen. Voor de organisaties betekent dit dat de training zich doorgaans direct terugverdient door het verhogen van toegevoegde waarde voor de klant en het verminderen van verspilling. Om deze reden kiezen veel organisaties ervoor om Watson & Associates in te schakelen voor incompany Lean training. Het opleiden en inspireren van mensen en het bereiken van verbeteringen voor de organisatie gaan dan hand-in-hand.

Certificering

Het Lean en Lean Six Sigma curriculum van Watson & Associates voldoet aan internationale standaarden, waaronder IASSC, ASQ en IIBLC. Dit garandeert dat alle vereiste onderwerpen in onze Lean en Lean Six Sigma opleidingen aan bod komen en dat de deelnemers een certificaat ontvangen dat internationaal erkend wordt. De trainers van Watson & Associates zijn gecertificeerd en beschikken over zeer veel kennis en ervaring. Daarnaast staan zij zelf dagelijks midden in de praktijk bij complexe organisaties in diverse marktsectoren.

De Watson Academy

De Watson Academy biedt deelnemers een moderne online leeromgeving aan, waarin informatie gedeeld wordt en examens afgenomen kunnen worden. De opleidingen zijn doorgaans klassikaal en zijn interactief opgezet met opdrachten en simulaties. Watson & Associates streeft ernaar dat organisaties zelf in staat zijn medewerkers op te leiden. Wij bieden daarom ook train-de-trainer programma’s, waarbij wij de benodigde materialen beschikbaar stellen aan de organisatie voor intern gebruik.

Wij verzorgen onze workshops en opleidingen ook incompany voor uw organisatie. Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.